65BTP-House, ko piedāvā ONG & ONG Pte Ltd Singapūrā

65BTP-House, ko piedāvā ONG & ONG Pte Ltd Singapūrā

Projekts:65BTP-House
Arhitekti:ONG & ONG Pte Ltd
Atrašanās vieta:Singapūra
Platība:15 575 kv pēdas
Fotogrāfijas pa:Dereks Vaļvells

65BTP-House, ko veic ONG & ONG Pte Ltd

65BTP-House ir mūsdienīgs dizainsONG & ONG Pte LtdSingapūrā. Šo privāto rezidenci ieskauj plašs dārzs, kas gaismas interjeram nodrošina jauku fonu. Interjera izkārtojums lielākoties ir izveidots kā atvērts plāns, un tas ir dabiski apgaismots, pateicoties lieliem logiem abās grīdās. Pirmais stāvs ir savienots ar šīs mājas dabisko apkārtni, izmantojot bīdāmas stikla durvis.

Šī ir mājvieta, ko ieskauj plašs dārzs, kas līdzinās kolosālajam pirmsskolas lietainam ar tik lielu burvību, ka tās klātbūtne ir iesakņojusies pašu pašas mājas arhitektūrā. Visā šajā mājā ir daudzas tikšanās ar dabu, kamēr tās ir ļoti daudzas telpās. Ēkas arhitektūras izvietojums ļauj aplūkot iezīmju koku no visām galvenajām telpām no diviem stāviem līdz pat pagrabam.

Pirmais stāvs

Granīta siena pie ieejas, kas izgatavota no pārpilnām plāksnēm, rada virkni caurumu, kas maigā kārtā pasargā dārzu no pilna skata, vienlaikus saglabājot draudzīgu atmosfēru. Piebraucamais ceļš, gudri izvietots ūdens īpašums nekontrolējami slēpjas iegremdētā gaisa konditorejas traucējumu zem tā. Galvenās dzīvojamās un ēdamistabas zonas atrodas uz zemes, ļaujot telpām netraucēti pāriet dārzā un pavadīt apļa baseinu. Līdz vakaram rotaļāmi ūdenī izgaismotie punktiņi baseina bāzu dejās, kas atdarina zvaigžņotas nakts ainavas. Eleganta spirālveida kāpne, kas ved uz augšējo stāvu, nodrošina dzīves telpu vizuālu centru, vienlaikus veicinot arī vertikālo apriti.

Otrais stāvs

Otrajā stāvā atrodas mājīga ģimenes telpa, kurā abās pusēs atrodas guļamistabas. Lielā guļamistabas plašie interjeri ļauj izvietot studiju biroju, kā arī garderobi, kuru var paplašināt, atverot atdalītāju, atdalot to no vannas istabas, tādējādi radot dāsno izmēru buduāru. Bērnu istabas atrodas uz grīdas otrā pusē, katrs no tiem ir spogulis otrā pusē. Turklāt stikla pārklāts balkoniņš, kas aptver visu grīdas garumu, atklāj aizraujošu panorāmas skatu uz iepriekš minēto lietvārdu.

Pagrabs

Pilnībā izmantojot vietnes slīpa tipogrāfiju, pagrabs tika veidots tā, ka tas atveras apakšējā daļā dārzā, tādējādi padarot to gandrīz līdzīgu uz zemes. Šis stāvs ir paredzēts izklaidei un atpūtai ar spa istabu, kinoteātru, lielu daudzfunkcionālu zāli, kā arī āra grila zonu. Šeit tiek glabāti arī pašapkalpoti ceturkšņi, kur ir mini virtuvīte un guļamvietas. Arī āra elementi caurmundrina šo mājas daļu, izmantojot ūdens funkciju, kas nepārtraukti plūst pulvera telpā un spa telpā, tādējādi radot nepārtrauktību dažādās telpās. Saprātīgi novietotie jumta logi palīdz arī radīt plašas saules gaismas telpās un dabiski uzlabot pagrabstāvu. Interesanti, ka šie jumta logi nodrošina arī iespaidīgi skaidru lietus koku skatu no šejienes.

Mīlīgi veidota ar moderna, dabiski iedvesmojoša tēma, šī māja ir skaistuma priekšmets un mūžīgs gabals, kas ilgst visu gadu.

ONG & ONG Pte Ltd



































Like this post? Please share to your friends:
Atbildēt

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: