Apskatiet House Wallflower arhitektūru + dizainu Bukit Timah, Singapūrā

Apskatiet House Wallflower arhitektūru + dizainu Bukit Timah, Singapūrā

Projekts:Skaties cauri namam
Arhitekti:Wallflower arhitektūra + dizains
Atrašanās vieta:Bukit Timah, Singapūra
Platība:15 200 sf
Fotogrāfijas pa:Albert Lim KS

Skatīt Wall House ar Wallflower Architecture + Design

Wallflower Arhitektūra + dizains,tā pati studija, kas atrodas aiz Travertīna sapņu nama un Secret Garden House, atrodas mūsu uzmanības centrā. Šoreiz mēs gatavojamies demonstrēt vienu no saviem jaunākajiem projektiem – View Through House, kas atrodas Bukit Timah, Singapūrā.
Tas 15.200 kvadrātpēdu mājās atrod sevi vienā no Singapūras ekskluzīvākajām jomās, dzīvokļu piecas guļamistabas, ģimenes numurs, vairākas virtuves, dzīvojamā un ēdamistaba un studiju iekšpusē ēkas, kamēr ārā ir apdullināšanu dārzu un skaistu peldbaseinu.

The View Through House atrodas vienā no ekskluzīvākajām Singapūras teritorijām, un tika izveidota kā daļa no lielāka projekta, kurā ietilpa septiņas citas mājas. Klients bija dzīvojis vecajā mājā, kas atrodas virs šī lielā zemes gabala; tika nolemts izveidot sešas papildu mājas, kas ietvēra veco māju. Īpašnieks izvēlējās sešus arhitektus, lai izveidotu sešas jaunas jaunās mājas. Vecā māja būtu jāpārveido citam arhitektam. Wallflower Architecture + Design tika pasūtīts, lai izstrādātu pirmo māju klasterī septiņos sadalītajos gabalos. Vecā māja atrodas uz augstākā zemes punkta un paveras panorāmas skats uz pilsētu. Lai saglabātu vistas, Wallflower īss bija projektēt māju, kas nav garāka nekā vecās mājas 2. stāvā.

Vietnei raksturīga nobriedušu Tembusu koku rinda, kas aizsargāta saskaņā ar saglabāšanas aktu. Daļa no šīs koku rindas, vientuļš Tembusu, atrodas tieši šī gabala vidū. Papildus tam koka apkārtnē ir paredzēta pilnvarota aizsargjoslas diametrs 10 m. Aizsargjoslā nav atļauta būvniecība vai celtniecība. Papildu pamatnostādnēs ir paredzēts, ka 65% zemes tiek nošķirti ārējai mīkstajai un hardscape.

Stratēģija bija saskaņot mājas komponentus paralēli Tembusu koku rindai, kā rezultātā konceptuāls zaļš koridors, ja visi zemes gabali bija saistīti. Iegūtais masveidā ir divi paralēli apjomi, kurus šajā gabalā atdala vienīgais koks, un koku ieskauj audzētais pagalms. Galvenā dzīvojamā zona, ēdamistaba un sausā virtuve atveras līdz audzētajam pagalmam un baseinam. Pagalma korpuss rada intīmo āra telpu, kas ir neapšaubāmi neskaidra; pagalms var būt dārzs, terase, un tā var kļūt par atrium tipa mājas galveno centru. Privāta, daļēji privāta un skats uz tuvējo un tālāko ainavu mainās atkarībā no telpas izmantošanas veida. "View Through House" ir uzdevums līdzsvarot kosmosa un ainavas integrāciju.

Cirkulācija mājā notiek vertikāli, izmantojot nepārtrauktu spirāles kāpņu, kas savieno trīs līmeņus un horizontāli gar iegartiem koridoriem. Tātad, kas dabiskā gaisma un distanču ventilācija ir optimizēta, telpas, kas tika izstrādāta, lai būtu viena istaba biezs, un līdz ar to lielākā daļa ir jāpapildina abās pusēs ar apsēta ar zālienu pagalmu un sānu dārziem. Divos līmeņos un pagrabstāvā ietilpst īpašnieka noteiktā funkcionālā programma: dārzs, peldbaseins, dzīvojamā un ēdamistaba, sausas un mitras virtuves, piecas guļamistabas, ģimenes numurs un izpēte.

No baltas krāsotas betona sienas, koka slēdžu logiem, un ģeometriski vienkāršu un zemāki izteiksmes pieņemšana, uzsver vēlmi atlikt uz saglabāto koloniālās mājas izvietotas tieši pāri Caurredzams House, kad dzīvesvietas bijušā prezidenta Singapūras. Tajā pašā laikā vienkāršās ģeometrijas izteikt un saknes redzēt caur namu kā šīs dienas un vecuma konstrukciju. Kokvilnas sauļošanās kreklu lentes fasāde, vecās kolonizētās bungalo tropiskā logu logu reinterpretation. Tas joprojām ir būtisks, jo tā ir nepārspējama ierīce, kas labā veidā filtrē skarbos laikapstākļus.

Wallflower arhitektūra + dizains


















Like this post? Please share to your friends:
Atbildēt

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: