GWdesign saulrieta Plaza disks Losandželosā, Kalifornijā

GWdesign saulrieta Plaza disks Losandželosā, Kalifornijā

Projekts:Sunset Plaza Drive
Arhitekti:GWdesign
Atrašanās vieta:Los Angeles, Kalifornija, ASV
Platība:5600 kv pēdas
Fotogrāfijas pa:Dana Meilijson

Sunset Plaza Drive ar GWdesign

TheSunset Plaza DriveRezidence atrodas Sunset Plaza Drive pagastā Losandželosā, Kalifornijā.GWdesignir veidojuši šo māju ar ideju piedāvāt breathtaking viedokli Klusajā okeānā un Downtown LA. Šī milzīgā 5600 kv pēdas mūsdienu māja ir aprīkota ar bagātīgām apdarēm, kas izdala Eiropas izplūdi.

No arhitektiem:"Braucot kalnā, leņķa siena ar to pārklāju sveic garāmgājēju, bet taisna siena aicina apmeklētājus iekļūt galvenajā fojē. Caur to slieksni jāpārved no zemes un mākoņiem. Minimālisma dizains ir uzsildīts ar bagātīgu materiālu un faktu kombināciju.
Tie piedāvā mierīgu uzmundrinājumu, kas kalpo kā iedvesmojoša vista, izmantojot logus bez loga griestiem bez rāmja. Balta mazgā, ozola koka grīdas apvienojumā ar balto akmeni ir nepārprotami moderna pieskāriena, bet ne smagas sajūtas.
Virtuvē dominē tā lielā centra sala pa visu panorāmas logu un pretēji iebūvētai skapītei jutekliskā tumšā krāsā ozolā.
Stiklu piestiprina sienas mazgāšanas skuveklis, kāpņu telpa ar sienu margām aicina jūs uz otro (zemāko) līmeni. Dubultā augstuma viesistaba nodrošina nepārvērtētu skatu uz Kluso okeānu.
Un pārspīlētais grāmatplaukts ir cienījams intelektuālā elegance ar precīzu grāmatu un mākslas darbu izstādi. Stingri kontrastējošā ugunskura vieta un televizors apvieno visas augstas klases mājas tehnoloģijas, aiz melna vaksēta tērauda rāmja. Master Suite – tā ir viņa un viņas walk-in skapji, tiek padarīti ar skaistumu, lai uzlabotu en suite stāvokli.
Šeit, kapteinis vannā, Atkal, viss ir par skatu, kas atspoguļojas lielā spožā par sleekly izstrādāts iedomība. Tā kā tā ir atsevišķa vanna, atklātā koncepcija rada nepārtrauktu nepārtrauktību no telpām līdz āra terasei. Neliela ekskluzīvā atpūtas telpa tika veidota, lai pavadītu mierīgu pēcpusdienu savā dziļā, ērtajā banketā.
Vai jūs esat gatavs trenēties trenažieru zālē, spa dienu pavadībā tvaika duša, sauna un baseins … vai arī jūs vienkārši vēlaties izbaudīt profesionālu mājas kinozāli ar ilgu filmu …
Dzīvošana šajā mājā ir jāatjauno. Tas ir uzreiz izklaidējošas mājas un dzīves vieta. Māja aizmugurē ar tā plāno peldbaseinu klāju, šķiet, ir pretrunā ar kalna pusi.
Tāpat kā liels kuģis, balta konstrukcija varētu būt godināšana Le Corbusier. GWdesign ir radījis epizodi šeit, kas noved pie projekta, kas izraisa retu sajūtu: patiesa Emocija. Tas ir labi pelnījis atkāpšanos no Holivudas dzīves plosīta. "

Like this post? Please share to your friends:
Atbildēt

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: