Selah Residence ar Stuart Silk arhitektiem Vašingtonā, ASV

Selah Residence ar Stuart Silk arhitektiem Vašingtonā, ASV

Projekts:Selah Residence
Arhitekti:Stuart Silk Arhitekti
Atrašanās vieta:Selah, Vašingtona, ASV
Fotogrāfijas pa:Steve Keating, laipni Stuart Silk Arhitekti

Selah Residence ar Stuart Silk Arhitektiem

Stuart Silk Arhitektiir izstrādājušiSelah Residencekas atrodas plato, ko ieskauj apaļas pauguri, kas pārklāti ar ābolu un ķiršu dārziem. Sniega nokļūstošo ūdenskritumu dramatiskais profils ir skaidri redzams attālumā, kas ir ļoti iezīme mājās.
Mājas sastāv no divām lielām dzīvojamām telpām ar gaišiem griestiem, kas atrodas blakus brīvdabas pagalmam. Šajās divās telpās ietilpst virtuve un ģimenes numurs vienā zonā, savukārt formālā viesistaba atrodas blakus pagalmam.

No arhitektiem:"Šī māja atrodas plato, ko ieskauj apaļas pauguri, kas apklāti ar ābolu un ķiršu dārziem. Attālumā skaidri redzams sniega nokļūsto ūdenskritumu dramatisks profils. Viens iebrauc mājās caur astoņpadsmit pēdu garu stiklu pārklātu balonu, kas piepilda māju ar dabīgu gaismu pat pārgājušajās dienās. Divas lielas dzīvojamās telpas ar gaišas griestiem atrodas blakus brīvdabas pagalmā. Divās telpās ietilpst virtuve un ģimenes istaba uz dienvidiem un formālāka dzīvojamā istaba, kas atrodas uz ziemeļiem no pagalma. Āra pagalmā ir liels akmens kamīns. Tērauda režģis aptver visu pagalmu un karstos vasaras mēnešos filtrē sauli. Šis tērauda režģis stiepjas uz rietumiem un pāri galvenajām dzīves vietām, lai bloķētu skarbu pēcpusdienas sauli. "

"Lai garantētu ilgstošu izturību, akmens tika izmantots kā primārā apšuvuma mājas. To pašu iemeslu dēļ tēraudu izmantoja trellīšiem un varam jumtam. Lai stiprinātu šīs mājas savienošanu ar tuvējām lauku saimniecībām, kas datētas ar 20. gadsimta sākumu, tika izmantotas straujas uz priekšu vērstas tradicionālās zaru formas. Lai radītu mūsdienu izpausmi, novēršot karnīzes un likvidējot visas dekoratīvās detaļas, mēs varējām no jauna iedomāties šo māju mūsdienīgā un mūsdienu laikmetā, neņemot vērā tās atrašanās vietu.
Pilis un terase tika izgreznotas kalna nogāzē ar virkni pastiprinošu betonu, kas aizsargāts no dominējošiem rietumu vējiem. Tā paša iemesla dēļ tika uzcelta arī akmens siena. Izgriezumi pie sienas ļauj augstām koka durvīm būt atvērtiem, kad vēji ir mierīgi. Stratēģiskā vertikālā sprauga koncentrējas uz kalniem no attāluma. "

Like this post? Please share to your friends:
Atbildēt

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: